Overslaan en naar de inhoud gaan
 

Stadstoeren

Ken je Turnhout? Maar ken je Turnhout écht? Deze zomer zie je de stad als nooit tevoren! Stadstoeren brengt je op plekken waar je nog nooit bent geweest. Bovendien doen theater, muziek, film en expo’s je anders kijken naar straten en pleinen die je al je hele leven kent. Na de zomer van 2021, dán ken je Turnhout.

Ticketverkoop en registratie

Wil je genieten van een stadstoerenactiviteit? Koop dan nu je tickets! Een groot aantal activiteiten zijn gratis, maar om zeker te zijn van je plaats heb je wel een toegangsticket nodig.

Heb je een UiTPAS Kempen kansentarief, dan koop je je tickets bij Toerisme & UiT, Grote Markt 44, 2300 Turnhout. Zo ben je zeker van je korting.

Let op! Ook voor voorstellingen en activiteiten die gratis zijn, is het soms verplicht om een plaats te reserveren. Door de coronamaatregelen kunnen we maar een beperkt aantal deelnemers toelaten, van wie we bovendien de gegevens moeten registreren. Boek dus je plekje van tevoren via de link onderaan bij de activiteit.

Wat kun je verwachten?

Stadstoerenmagazine

Speciaal voor Stadstoeren werd er een magazine gemaakt dat zijn weg vindt naar alle Turnhoutse brievenbussen. Maar niet getreurd als je geen Turnhoutenaar bent. Download de brochure en neem zo je papieren gps mee op pad.

#stadstoeren2300