Overslaan en naar de inhoud gaan
 

RADIO Stadstoeren

Radio Stadstoeren draait op volle toeren, in Zevendonk.

Op de zondagnamiddag 25 juli komt radio Blokbusters als een echt circus met  hun aanhang aangereden en bouwen ze in no time op het Zevendonkplein een mini-radiostudio met bijhorende antenne op.

Wanneer de uitzending begint, mag je je verwachten aan een volkse, poëtische activiteitenreeks waarin onder andere de talenten van de Zevendonkenaars centraal staan. Ze zingen een liedje of vragen er één aan. Er zijn diepte-interviews en gesprekken tussen de presentatoren en buurtbewoners. Voor de kleinste luisteraars wordt een schattenjacht gehouden of worden allerlei wedstrijdjes opgezet. Uiteraard kan je ook een verzoekliedje aanvragen, zowel telefonisch of live via de micro.  Kortom, Blokbuster bezorgt een namiddag vol entertainment.

Beluister de radio via livestreaming op www.blokbuster.tv of kom op zondag naar Zevendonk en luister LIVE van 14 tot 17 uur.

DISCOBAAR PINK FLAMINGOS (CORANAPROOF) PARTY

Kan je Radio Stadstoeren niet live volgen maar zoek je evengoed naar een mix van muziek en uitbundigheid? Heb je heimwee naar vervlogen tijden van dansplezier op bomvolle dansvloeren? Dan biedt Discobaar Pink Flamingos je een kleine – maar zeer verzachtende - pleister op die wonde!

Op zaterdagavond 24 juli bouwt Discobaar Pink Flamingos namelijk een Online-Coronaproof-Mini-Feestje van 20 uur tot 22 uur. Schuif tafels en stoelen aan de kant! Zelfs al geraakt je privédansvloer niet bomvol, met dit programma ga je gegarandeerd uit de bol. Minifeestje, maxiplezier!

Beluister hier nog eens het programma van Discobaar Pink Flamingos tijdens Stadstoeren.