Overslaan en naar de inhoud gaan
 

Zondag in het Museum : Lezing "Het ritme van de natuur"

Waar

Natuurpunt Museum
Graatakker 11, 2300 Turnhout

Wanneer

zo 20 maart 2022 om 14:00

Prijs

€ 5.0 Basistarief: 5,00 €
18+

Tatiana Demesmaeker leert je ontdekken hoe je in harmonie met de natuur kan leven. Zo vind je de sleutel om je dagelijks leven grondig te veranderen.

In harmonie met de natuur leven kan de sleutel zijn tot grondige verandering van je dagelijkse leven. De natuurlijke orde der dingen (her)ontdekken als een verzameling zich ritmisch herhalende processen die onze gezondheid, lichamelijke kracht en mentaal evenwicht beïnvloeden.

Natuurlijke mechanismen en processen die ons omringen hebben invloed op de gemoedsgesteldheid en vitaliteit van de mens die deel uitmaakt van deze wereld. Om ons werkritme en eigen manier van leven te kunnen aanpassen, ontdekken we samen de verschijnselen die hierop de grootste invloed hebben en verzamelen we manieren om die ons eigen leven te integreren.

Tatiana Demesmaeker

Als integraalcoach benadert Tatiana een persoon of organisatie in totaliteit. Eerst was ze lang actief in de bedrijfswereld. Nadien schoolde ze zich om in verschillende disciplines van de natuurlijke gezondheidszorg. In 2005 startte ze met haar eigen praktijk.

Inschrijven

Inschrijven PER PERSOON doe je via het formulier onderaan. Na je inschrijving ontvang je een bevestiging via e-mail (controleer zeker je spamfolder). Je betaalt veilig op onze website met je kaart of via overschrijving. Voor deze cursus zijn er verschillende tarieven van toepassing.

  • Standaardtarief: dekt de kosten van je deelname (5,00€)
  • Studententarief (-25 jaar) & Sociaal tarief: voor wie het wat minder breed heeft (1,00€)*

* Twijfel je of je in aanmerking komt of heb je vragen? Bekijk onze Algemene Voorwaarden of neem contact op met de organisator van je cursus.

Organisatie

Een organisatie van het Natuurpunt Museum in samenwerking met Natuurpunt CVN, Avansa Kempen en Natuurlijk Leven.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Organisatie

Natuurpunt CVN