Overslaan en naar de inhoud gaan
 

workshop kunst fotografie

Thema

Fotografie

Waar

deRUIMTE
Otterstraat 23, 2300 Turnhout

Wanneer

Deze activiteit is afgelopen

Prijs

€ 150.0 Basistarief: 150,00 €
deRUIMTE is een atelier en galerij voor beeldende kunst en zeefdruk. Een ontmoetingsplaats voor mensen. In deRUIMTE zetten we in op mensen uit kwetsbare groepen, mensen die moeilijk hun plaats vinden in de maatschappij. We kijken naar hun talenten en krachten en maken verbindingen met bedrijven, professionele kunstenaars, verenigingen en sociale instanties. grof vertaald wij helpen mensen hun ...
deRUIMTE is een atelier en galerij voor beeldende kunst en zeefdruk. Een ontmoetingsplaats voor mensen. In deRUIMTE zetten we in op mensen uit kwetsbare groepen, mensen die moeilijk hun plaats vinden in de maatschappij. We kijken naar hun talenten en krachten en maken verbindingen met bedrijven, professionele kunstenaars, verenigingen en sociale instanties.

grof vertaald wij helpen mensen hun superkrachten te actieveren. denk bijvoorbeeld aan mensen met een mentale of fysieke beperking, mensen die langdurig zonder werk zitten of gewoon mensen die graag een nieuwe skill willen aanleren.

De mogelijkheid om een nieuwe skill aan te leren hebben wij wederom gecreëerd in de vorm van een 10 deelige workshop fotografie, vanaf donderdag 16 mei , elke donderdag van 18.30 tot 21.00. de workshop vraagt een investering van 15 euro per les inclusief alle materialen en is dus zeker de moeite waard.

Heb jij een opborrelende passie voor fotografie of misschien ben je wel een blogger of vlogger en struggle je met kwalitatieve content, dan is deze workshop sowieso voor jou!
Onderbegeleiding van Juan Martin Monte Casablanca internationaal erkende fotograaf en producer en fotograaf Gilbert Schroof zul je leren concepten te bedenken en uit te voeren.... dus wil jij jou creatief oog naar een ander niveau tillen ben je van harte welkom.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Organisatie

vzw deRUIMTE

Reservaties

info@deruimte.art