Overslaan en naar de inhoud gaan
 

Winterwandelingen

Waar

Stadsboerderij
Veldekensweg 10, 2300 Turnhout

Wanneer

tot

Open op:

  • Maandag - zondag van 10:00 tot 17:00

Prijs

gratis Basistarief: 0,00 €
Op zoek naar een leuke wandeltocht? Ga dan eens winterwandelen in het Turnhouts vennengebied. Het hele jaar door is het er zalig stappen, maar tijdens de eindejaarsperiode nog een beetje meer. Onderweg kom je zowel aan de Stadsboerderij als aan de Klein Engelandhoeve mooie kerststallen tegen. Aan het boswachterhuisje geniet je van lekkere versnaperingen. Breng zeker ook je (klein)kinderen mee ...
Op zoek naar een leuke wandeltocht? Ga dan eens winterwandelen in het Turnhouts vennengebied. Het hele jaar door is het er zalig stappen, maar tijdens de eindejaarsperiode nog een beetje meer. Onderweg kom je zowel aan de Stadsboerderij als aan de Klein Engelandhoeve mooie kerststallen tegen. Aan het boswachterhuisje geniet je van lekkere versnaperingen. Breng zeker ook je (klein)kinderen mee en daag hen uit om tijdens de korte route de zoektocht op te lossen. Misschien vallen ze nog wel in de prijzen?

Praktisch
Je kunt kiezen uit drie bewegwijzerde lussen van 3,5 of 6,5 of 8,5 kilometer. Starten kan zowel aan de Stadsboerderij als aan de Klein Engelandhoeve. De echte wandelaars kunnen ook de kerststal op de Grote Markt meepikken en daar de aanlooproute nemen.

Trek zeker aangepast schoeisel aan. Houd er rekening mee dat de route niet verlicht is en niet toegankelijk voor rolstoelen. Honden mogen aan de leiband mee.

Vermijd onaangename verrassingen en kijk op voorhand de openingsuren van de verschillende stopplaatsen na op de website. Dat doe je op www.uitinturnhout.be/winterwandelingen.

Inschrijven is niet nodig. Het plannetje met de wandellussen en de zoektocht is te verkrijgen bij Toerisme & UiT, Stadsboerderij en Klein Engelandhoeve.

Bron: UiTinVlaanderen.be