Overslaan en naar de inhoud gaan
 

Vrijhaven voor actieve kunsteducatie

Waar

Cultuurhuis De Warande
Warandestraat 42, 2300 Turnhout

Wanneer

Prijs

gratis
Kunst in Zicht ontwikkelt actieve kunsteducatieve projecten. In een labowerking voor kinderen en jongeren én tijdens vorming en coaching van hun begeleiders staan twee doelen voorop: leren door de kunsten én interesse ontwikkelen voor de kunsten.
Kunst in Zicht is een vrijhaven voor actieve kunsteducatie. Deelnemers experimenteren in een sterke en inspirerende leeromgeving met kunstvormen en –disciplines om daarin vaardigheden, kennis en attitudes te ontwikkelen.

In de maak:
Kunst in Zicht ontwikkelt een nieuw project, geïnspireerd op het werk van multimediakunstenaar Naomi Kerkhove: ‘Bouwstof’. Dit project vol experiment, artistiek verantwoorde acties-reacties en dynamiek-dynamiet gaat in première in het voorjaar 2016.

Geproefd en gesmaakt:
‘En Route’ reist verder! Na Turnhout en Antwerpen landt dit stadsproject voor jongeren in de herfst van 2015 in Genk en Leuven.

Kunst in Zicht-projecten zijn er voor kinderen en jongeren tijdens de schooltijd en de vrije tijd. Tal van projecten gaan door op school, in een cultuur- of gemeenschapscentrum in jouw buurt en in de buitenschoolse opvang.
Kunst in Zicht-vorming is er voor alle professionele begeleiders van kinderen en jongeren: leerkrachten, studenten, begeleiders buitenschoolse opvang, e.a. Spelen, leren, creativiteit en kunst staan steeds centraal. Ook ouders en grootouders zijn welkom om met hun kinderen mee te spelen tijdens enkele kunstprojecten.

Kunst in Zicht
Warandestraat 42
2300 Turnhout
014 47 23 35
info@kunstinzicht.be
www.kunstinzicht.be

v.u. Kunst in Zicht vzw, Eva Steel, Warandestraat 42, 2300 Turnhout

foto’s: Sven Van Baarle
grafisch ontwerp: Elke Peeraer

Bron: UiTinVlaanderen.be

Organisatie

Kunst In