Overslaan en naar de inhoud gaan
 

Turnhout Culinair

Waar

Grote Markt
Grote Markt, 2300 Turnhout

Wanneer

Deze activiteit is afgelopen

Prijs

gratis
Culinair evenement te Turnhout op de Grote Markt 3-4 en 5 augustus 2018. Openingsuren: vrij 18-23.30u, zat 12-23.30u, zon 12-22.30u. Iedereen kan komen proeven van verschillende gerechten vanaf 1 € tot max 8€ per gerecht. diverse keukens, gratis kinderanimatie en gratis optredens gedurende het weekend. Streekgerechtjes bij elke deelnemer aan 4 euro!!! De 6 de editie van dit culinair ...
Culinair evenement te Turnhout op de Grote Markt 3-4 en 5 augustus 2018. Openingsuren: vrij 18-23.30u, zat 12-23.30u, zon 12-22.30u. Iedereen kan komen proeven van verschillende gerechten vanaf 1 € tot max 8€ per gerecht. diverse keukens, gratis kinderanimatie en gratis optredens gedurende het weekend. Streekgerechtjes bij elke deelnemer aan 4 euro!!!
De 6 de editie van dit culinair evenement gaat van start op vrijdag 3 augustus 2018. In navolging van de vijf eerdere en succesvolle edities doen we elk jaar iets nieuws. Zowel jong en oud zullen hun gading vinden tussen de diverse hapjes en lekkernijen die klaargemaakt zijn door de verschillende horecazaken van Turnhout en daarbuiten. Het is dus een volks gebeuren waar iedereen welkom is en naar ieders budget! U kan jetons kopen aan de ingang die u naar wens kan besteden bij standhouders naar keuze. Elke deelnemer hangt een prijslijst met de verkrijgbare gerechtjes en hun prijs. De prijzen variëren tussen 1€ en 8 €. U kan uw bordje opeten aan de standen of op het binnenplein met zitplaatsen. Voor de kinderen is gratis een kinderkok aanwezig op de drie dagen. Tevens zijn er muzikale optredens op vrijdag, zaterdag en zondag! Streekgerechtjes aan verminderde tarieven!!!!!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Organisatie

Food Events VZW