Overslaan en naar de inhoud gaan
 

Thomas More Openlesdag XL

Waar

Campus Thomas More
Campus Blairon 800, 2300 Turnhout

Wanneer

Deze activiteit is afgelopen

Prijs

gratis Basistarief: 0,00 €
De stap naar het hoger onderwijs is een stap vol verwachtingen. En uiteraard wil je de beste keuze maken. Kom daarom zeker langs op onze Openlesdag XL! Op woensdag 6 maart 2019 gaan we dus voor extra large. Dit is de deal. Je komt naar een Thomas More-campus en volgt een of meerdere les(sen). Dat kan een gewone les zijn, maar een labo of een groepswerk. Zo krijg je een XL beeld van de ...
De stap naar het hoger onderwijs is een stap vol verwachtingen. En uiteraard wil je de beste keuze maken. Kom daarom zeker langs op onze Openlesdag XL!

Op woensdag 6 maart 2019 gaan we dus voor extra large. Dit is de deal. Je komt naar een Thomas More-campus en volgt een of meerdere les(sen). Dat kan een gewone les zijn, maar een labo of een groepswerk. Zo krijg je een XL beeld van de opleiding en kan je beter beslissen of de studierichting iets voor jou is.

Je stelt zelf je programma samen en draait gewoon even mee met het leven zoals het is op een Thomas More-campus. Onze studenten zorgen wel voor wat extra sfeer. Ook onze resto’s zijn open, dus spring er gerust eens binnen voor een hapje, een drankje en een babbel.

Deelname is gratis, maar vergeet niet voor 27 februari 2019 in te schrijven voor jouw dagje Thomas More!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Organisatie

Thomas More