Overslaan en naar de inhoud gaan
 

Straatartiesten op de Grote Markt

Thema

Circus

Waar

Grote Markt
Grote Markt, 2300 Turnhout

Wanneer

Deze activiteit is afgelopen

Prijs

gratis Basistarief: 0,00 €
Straatartiesten op de Grote Markt Vrijdag 13 juli 2018 van 14 tot 22 uur Gratis familiefeest! De 6de editie van Straatartiesten op de Grote Markt is er opnieuw eentje om u tegen te zeggen. Meer dan 10 acts zullen u bijzonder aangenaam verrassen: van kleinschalig en intiem tot indrukwekkend acrobatisch, aangevuld met de nodige humor en heerlijke zottigheden. Voor klein én groot. Deze editie ...
Straatartiesten op de Grote Markt
Vrijdag 13 juli 2018 van 14 tot 22 uur
Gratis familiefeest!

De 6de editie van Straatartiesten op de Grote Markt is er opnieuw eentje om u tegen te zeggen. Meer dan 10 acts zullen u bijzonder aangenaam verrassen: van kleinschalig en intiem tot indrukwekkend acrobatisch, aangevuld met de nodige humor en heerlijke zottigheden. Voor klein én groot.

Deze editie staat bol van interactie tussen artiest en publiek. Ontvang een compliment, leer iemand kennen aan de hand van een button of ontspan samen in een voetbad. Laat je verrassen door twee dolgedraaide wetenschappers of een geheimzinnige mentalist. Straatartiesten en circus zijn een uitstekende combinatie, want torens die vallen, mensen die kunnen vliegen en koorddansers die balanceren, garanderen spektakel.

Onze traditionele hoofdact zal je niet snel vergeten, een spectaculair spel van gewicht en tegengewicht, balanceren en stilstaan. Een beetje zoals de vlucht van de vogel. Absolute top.

Oproep:
Kan jij goed overweg met een diabolo? Met hoeveel ballen of kegels kan jij jongleren? Of is de devil stick eerder jouw favoriet? We maken op de Grote Markt speciaal een plaats vrij waar je doorlopend je kunsten tonen. Breng gerust vrienden en vriendinnen mee. Circusschool Locorotondo verzorgt doorlopend een aantal workshops waar je eens kan proeven van de verschillende circustechnieken.

Het mooiste marktplein van heel de Kempen en ver daarbuiten wordt op 13 juli opnieuw een ontmoetingsplaats waarbij we niet gaan voor grootsheid, maar wel voor verrassende acts van hoge kwaliteit. Zelfs op internationaal niveau.

De meest recente info over ‘Straatartiesten op de Grote Markt’ vind je op
- onze facebook-pagina;
- www.turnhout.be/straatartiesten .

Straatartiesten op de Grote Markt is een initiatief van Stad Turnhout i.s.m. Miramiro – Miracles Matter.
Meer info: cultuurcoördinatie Turnhout, cultuur@turnhout.be, tel.: 014 44 33 57

Bron: UiTinVlaanderen.be