Overslaan en naar de inhoud gaan

Thema

Geschiedenis

Waar

Cultuurhuis De Warande
Warandestraat 42, 2300 Turnhout

Wanneer

Prijs

€ 5.0 3,5 euro per persoon of 5 euro (drankje in Barzoen inbegrepen)
Ben je geïnteresseerd in een bezoek achter de schermen van de Warande of eenrondleiding met gids in een tentoonstelling?Vanaf volgend seizoen staat een team gidsen paraat om je meer uitleg te geven.En dit elke derde of vierde zondag van de maand.
Ben je geïnteresseerd in een bezoek achter de schermen van de Warande of een rondleiding met gids in een tentoonstelling? Vanaf volgend seizoen staat een team gidsen paraat om je meer uitleg te geven. En dit elke derde of vierde zondag van de maand. We bieden twee soorten rondleidingen. Als er een tentoonstelling loopt in de Expozaal, kan je hiervoor inschrijven.
De rondleidingen in de tentoonstelling zijn in oktober, januari, april en juni. De andere maanden kan je het gebouw verkennen en kom je in alle hoeken van de Warande: de artiestenloges, de repetitieruimtes, de technische ruimtes,…
Tijdens de rondleiding leer je over de geschiedenis en de architectuur van de Warande en over alles wat er achter de schermen gebeurt om een concert of theatervoorstelling te organiseren.
Heb je zin om dit alles te ontdekken, schrijf je dan nu al in.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Organisatie

Cultuurhuis De Warande

Reservaties

www.warande.be
Telefoon: 014 41 69 91