Overslaan en naar de inhoud gaan
 

Overlezen - Hannelore Bedert en Bart Meuleman

Thema

Literatuur

Waar

Cultuurhuis De Warande
Warandestraat 42, 2300 Turnhout

Wanneer

Deze activiteit is afgelopen

Prijs

€ 8.0 Basistarief: 8,00 €
Voor de Kempense boekenliefhebber is Overlezen altijd al een feestje geweest. Maar nu valt er écht wat te vieren. 10 jaar lang al berichten panelleden Jos Geysels en Karl van den Broeck en presentator Johny Geerinckx maandelijks uit de republiek der letteren. Het jubileumjaar wordt opgeluisterd met weer een reeks verrassende auteurs, een nieuwe editie van De Lange Nacht van het Korte Verhaal, ...
Voor de Kempense boekenliefhebber is Overlezen altijd al een feestje geweest. Maar nu valt er écht wat te vieren. 10 jaar lang al berichten panelleden Jos Geysels en Karl van den Broeck en presentator Johny Geerinckx maandelijks uit de republiek der letteren.
Het jubileumjaar wordt opgeluisterd met weer een reeks verrassende auteurs, een nieuwe editie van De Lange Nacht van het Korte Verhaal, een aantal reisvoorstellingen door de Kempen en een verrassingsfeestje. Tijdens WinterWarm in februari kan je bovendien naar een bijzondere Overlezen in de Hoge Rielen.

Verder beloven we je een nieuw seizoen vol spraakmakende gasten, boeiende gesprekken, vurige leestips, steengoede livemuziek en natuurlijk de vertrouwde boekentombola.


met de steun van Standaard Boekhandel en Drisag

Bron: UiTinVlaanderen.be

Organisatie

vzw De Warande

Reservaties

www.warande.be