Overslaan en naar de inhoud gaan
 

Nieuwjaarsdrink tijdens Verlooren Mondagh

Waar

Grote Markt
Grote Markt, 2300 Turnhout

Wanneer

Deze activiteit is afgelopen

Prijs

gratis Basistarief: 0,00 €
Als echte Kempenaar ken je ongetwijfeld de traditie van ‘verloren maandag’. Op de eerste maandag na Driekoningen eten we een worstenbrood en/of appelbol. Het weekend nadien, op zondag 13 januari 2019 van 11 tot 18 uur, organiseert Stad Turnhout voor de 18de keer het volksfeest 'Verlooren Mondagh' met om 14 uur de Nieuwjaarsdrink op de Grote Markt. Doorlopend zijn er op het plein, op de ...
Als echte Kempenaar ken je ongetwijfeld de traditie van ‘verloren maandag’. Op de eerste maandag na Driekoningen eten we een worstenbrood en/of appelbol. Het weekend nadien, op zondag 13 januari 2019 van 11 tot 18 uur, organiseert Stad Turnhout voor de 18de keer het volksfeest 'Verlooren Mondagh' met om 14 uur de Nieuwjaarsdrink op de Grote Markt. Doorlopend zijn er op het plein, op de podiumwagen en in de tent optredens van ‘De Knappe Koppen’ en ‘The North Side Boys’ voorzien. Tevens wordt er gezorgd voor leuke (kinder)animatie zoals een goochelaar, kindergrime, een ballonnenplooier en een karikaturist. Voor ieder wat wils dus!
Een tiental Turnhoutse verenigingen zorgt op het plein voor de nodige animatie met een natje en een droogje. Iedere bezoeker die tussen 11 en 16 uur naar het feestterrein komt, krijgt 1 drankbon ter waarde van 2 euro. Dit bonnetje kan verbruikt worden op de verenigingenmarkt. Iedereen is van harte welkom op het Turnhouts volksfeest "Verlooren Mondagh" op de Grote Markt van 11 tot 18 uur.
Als we het gezellig maken voor elkaar, dan wordt 2019 vast een prachtig jaar!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Organisatie

Stad Turnhout