Overslaan en naar de inhoud gaan
 

Nazomeren op de Stadsboerderij

Waar

Stadsboerderij
Veldekensweg 10, 2300 Turnhout

Wanneer

Deze activiteit is afgelopen

Prijs

gratis Basistarief: 0,00 €
De Stadsboerderij viert haar 5-jarig bestaan tijdens Nazomeren! Kom je meevieren met jouw familie en vrienden? Er zullen heel wat standjes zijn waarbij je de actieve verenigingen kunt leren kennen. De Rosse Bie geeft uitleg over de bijen, terwijl de compostmeesters je alles leren over composteren. Ben je geïnteresseerd in kruiden? Het team van de herboristen staat jou graag te woord. Ook de ...
De Stadsboerderij viert haar 5-jarig bestaan tijdens Nazomeren!
Kom je meevieren met jouw familie en vrienden?

Er zullen heel wat standjes zijn waarbij je de actieve verenigingen kunt leren kennen.
De Rosse Bie geeft uitleg over de bijen, terwijl de compostmeesters je alles leren over composteren.
Ben je geïnteresseerd in kruiden? Het team van de herboristen staat jou graag te woord.
Ook de zelfoogsttuin de Troef is van de partij. De Stadsboeren geven enkele rondleidingen in de tuin en staan klaar voor al jouw vragen omtrent permacultuur.

Kom rustig genieten in een groene omgeving met muziek, een drankje en een vers gemaakte pannenkoek. Deze pannenkoeken zijn met liefde gemaakt door de Leeuwerick. Kinderen kunnen zich amuseren met leuke volksspelen en een springkasteel! Ook kunnen zij een zoektocht doen rond de Stadsboerderij of naar leuke verhaaltjes komen luisteren op de hooizolder.

Tijdens Nazomeren kan je in primeur de ijsjes van het vernieuwde Veldekenshof komen proeven! Er worden ook rondleidingen voorzien in deze gerenoveerde brasserie!

Nieuwsgierig?

Welkom van 11.00 tot 17.00u.

Tot dan op de Stadsboerderij!

Bron: UiTinVlaanderen.be