Overslaan en naar de inhoud gaan
 

Leve(n)de bib

Waar

Oude bibliotheek
Warandestraat 42, 2300 Turnhout

Wanneer

Deze activiteit is afgelopen

Prijs

gratis Basistarief: 0,00 €
Leve de bib! En ook ‘Levende bib’. Neem dat gerust letterlijk: het hele weekend wordt één groot evenement waarin de bib tot leven komt. De vroegere bibliotheekruimte in de Warande vormt het decor. De bib van het verleden vloeit daar stilaan over in de bibliotheek van de toekomst. We maken er dan ook een bijzonder weekend van. Koop een boek uit de boekenverkoop, geniet van een hapje en een ...
Leve de bib! En ook ‘Levende bib’. Neem dat gerust letterlijk: het hele weekend wordt één groot evenement waarin de bib tot leven komt.

De vroegere bibliotheekruimte in de Warande vormt het decor. De bib van het verleden vloeit daar stilaan over in de bibliotheek van de toekomst.

We maken er dan ook een bijzonder weekend van. Koop een boek uit de boekenverkoop, geniet van een hapje en een drankje en ervaar voorstellingen en activiteiten van verschillende lokale partners.

Voor het evenement werken veel verschillende enthousiaste Turnhoutenaren samen. Want de bib is nu eenmaal een beetje van ons allemaal!

Meer weten over de precieze invulling van het
weekend? Volg ons op Facebook of ga eens kijken op www.bibliotheekturnhout.be/levendebib.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Organisatie

Bibliotheek Turnhout