Overslaan en naar de inhoud gaan
 

Kertshopping in Turnhout

Waar

Stadscentrum
Stadscentrum , 2300 Turnhout

Wanneer

Deze activiteit is afgelopen

Prijs

gratis Basistarief: 0,00 €
Uw kerstcadeaus verzamelen en ondertussen genieten van leuke randanimatie in het stadscentrum? Dat kan tijdens de kerstshoppingweekends van 15-16 en 22-23 december! Een leuke outfit, nieuwe schoenen of nog enkele cadeautjes nodig? In het hartje van Turnhout kunt u terecht in meer dan 300 handelszaken en vindt u dus ongetwijfeld uw ding. Op zondagen 16 en 23 december openen de handelaars ...
Uw kerstcadeaus verzamelen en ondertussen genieten van leuke randanimatie in het stadscentrum? Dat kan tijdens de kerstshoppingweekends van 15-16 en 22-23 december!

Een leuke outfit, nieuwe schoenen of nog enkele cadeautjes nodig? In het hartje van Turnhout kunt u terecht in meer dan 300 handelszaken en vindt u dus ongetwijfeld uw ding. Op zondagen 16 en 23 december openen de handelaars bovendien speciaal voor u hun deuren tussen 13 en 18 uur. Tijdens de kerstshoppingweekends is er op zaterdag en zondag randanimatie, zoals muziek en kraampjes met glühwein en warme chocomelk. Ook wie niet echt iets nodig heeft, komt dus aan zijn trekken.

Bron: UiTinVlaanderen.be