Overslaan en naar de inhoud gaan
 

Inspiratie Filmavond 'Chef'

Waar

Jeugdhuis Wollewei
Draaiboomstraat 6, 2300 Turnhout

Wanneer

Deze activiteit is afgelopen

Prijs

gratis Basistarief: 0,00 €
Ben jij een echte foodie? Filmfan? Kriebelt het om altijd in de keuken te staan of met eten bezig te zijn? Droom je ervan om hier jouw job van te maken? Wil je een foodtruck openen?
Laat je inspireren tijdens onze filmavond.

We kijken naar Chef!
(trailer https://www.youtube.com/watch?v=qK-ZUFX5fnk )

Chefkok (Jon Favreau) is zijn passie voor het vak kwijtgeraakt. Hij besluit ontslag te nemen, een foodtruck te kopen en allerlei steden in het zonnige zuiden van Amerika aan te doen.
Een heerlijk vrolijke film, al is de werkelijkheid soms wel minder romantisch. Toch is dit een inspirerende film voor iedereen die durft te dromen, maar de stap nog niet kan zetten. Let trouwens ook op de slimme social mediastrategie die het zoontje van de kok gebruikt: zijn tips zou je zomaar per direct kunnen toepassen op je (horeca)bedrijf.


+++ Praktisch

De filmavond gaat door op donderdag 19 september; we starten om 19u30 te Jeugdhuis Wollewei (Draaiboomstraat 6 Turnhout). Ben je later, kom dan naar de Kapelzaal! Achteraf kan je netwerken met de aanwezigen, bij een drankje.

+++ Wie biedt deze workshop aan?

Dankzij Jeugdhuis Wollewei (dat ook inzet op ondernemerschap bij jongeren) kan je deze filmvertoning gratis bijwonen. Dit project wordt gefinancierd door de Vlaamse Overheid. We appreciëren het als je lid bent van het jeugdhuis: lid worden kost je 5 euro voor het werkjaar dat loopt tot 31/08/2020 en kan eveneens de avond zelf geregeld worden.
#wolleweionderneemt

+++ Vragen? Twijfels?

Laat 't weten --> info@wollewei.be

Bron: UiTinVlaanderen.be

Organisatie

Jeugdhuis Wollewei