Overslaan en naar de inhoud gaan
 

Hof van Eede - Vanish Beach

Waar

Cultuurhuis De Warande
Warandestraat 42, 2300 Turnhout

Wanneer

Deze activiteit is afgelopen

Prijs

€ 17.0 Basistarief: 17,00 €; -26: 10,00 €
Venice Beach, California, 1942. Met opgestroopte broekspijpen, in stijve burgerpakken zitten ze op het strand. Wat onwennig, wat te warm, wat te Europees, scheefgezakt in hun strandstoel. Vier Grote Duitse Cultuurdragers, ontsnapt aan de naziterreur van hun thuisland.   Hun gesprek over vrijheid en waardigheid stokt even, terwijl een Mickey Mouse-ballon over het strand vliegt. De vier ...
Venice Beach, California, 1942. Met opgestroopte broekspijpen, in stijve burgerpakken zitten ze op het strand. Wat onwennig, wat te warm, wat te Europees, scheefgezakt in hun strandstoel. Vier Grote Duitse Cultuurdragers, ontsnapt aan de naziterreur van hun thuisland.  

Hun gesprek over vrijheid en waardigheid stokt even, terwijl een Mickey Mouse-ballon over het strand vliegt. De vier Europeanen zoeken troost in traditie, naar grond onder hun voeten, een bodem waar geen bloed aan kleeft. Kunnen ze slechts thuiskomen in hun gedeelde heimwee naar een verloren verleden, of vinden ze vrijheid in de ontworteling?

 

Organisatie

Cultuurhuis de Warande