Overslaan en naar de inhoud gaan
 

Het lelijke eendje (Poppenspel voor 4-10 jaar)

Waar

De Poppenzaal
Steenweg op Oosthoven 114, 2300 Turnhout

Wanneer

Deze activiteit is afgelopen

Prijs

€ 6.0 Basistarief: 6,00 €; Kinderen: 6,00 €; Volwassenen: 7,00 €; Knipkaart voor kinderen voor 5 voorstellingen of 5 kinderen: 24,00 €; Knipkaart voor volwassenen voor 5 voorstellingen of 5 personen: 28,00 €
4+
Door Figurentheater Propop
Het lelijke eendje wordt in een fout nest geboren. Iedereen pest hem, want hij is lelijk en helemaal anders. Dan trekt hij helemaal alleen de wijde wereld in. Hij komt vriendelijke mensen en dieren tegen, maar ook gevaarlijke en gemene, die hem pesten, net als de eendjes. Het wordt herfst en winter en koud, heel erg koud. En dan, als het lente wordt en warmer, is het lelijke eendje een mooie zwaan geworden en iedereen houdt van hem.

Met een heleboel poppen wordt er vorm gegeven aan de levensloop van het lelijke eendje. Dit tafelpoppenspel wordt gespeeld op een groot hellend vlak, dat per seizoen van sfeer verandert. Het lijkt zelfs of de poppen soms op eigen kracht bewegen.De beelden zijn sober en sterk visueel. Er worden alle mogelijke technieken gebruikt om de poppen te laten zwemmen, lopen en vliegen.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Organisatie

Figurentheater Propop