Overslaan en naar de inhoud gaan
 

Heerlijk bewegen met je lieve lijf

Waar

Studio 118
Graatakker 118, 2300 Turnhout

Wanneer

Deze activiteit is afgelopen

Prijs

€ 20.0 Basistarief: 20,00 €; korting voor leden gezinsbond: 5,00 €; kinderen: 15,00 €; 2e kind of volw uit eenzelfde gezin: 10,00 €
Voor (groot)ouders met hun (klein)kinderen (7-10 jr) die een zinvolle en plezierige tijd willen doorbrengen met o.a. eenvoudige oefeningen die het lichaamsbewustzijn vergroten. Per volwassene max 2 kdn. Via eutonie en Sherborne geniet groot en klein van meer bewegingsplezier. Dit geeft perspectief op 'n fit en gezond leven, zelfs tot op hoge leeftijd. Het niet in balans zijn van je ...
Voor (groot)ouders met hun (klein)kinderen (7-10 jr) die een zinvolle en plezierige tijd willen doorbrengen met o.a. eenvoudige oefeningen die het lichaamsbewustzijn vergroten. Per volwassene max 2 kdn. Via eutonie en Sherborne geniet groot en klein van meer bewegingsplezier. Dit geeft perspectief op 'n fit en gezond leven, zelfs tot op hoge leeftijd.

Het niet in balans zijn van je lichaamstonus (spanning), vertaalt zich in een waaier aan fysieke én mentale problemen, of ouderdomskwaaltjes.
Het is voor iedere persoon (groot en klein, jong en oud) een weldaad om te onthaasten en te verstillen
In contact komen met de anderen, én tegelijkertijd bij jezelf blijven is een attitude die kan geleerd en geoefend worden. Dit geeft ook vertrouwen in jezelf, waardoor je op een rustige én adequate manier kan omgaan met de dingen die van 's morgens tot 's avonds op je afkomen.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Organisatie

eutonie-kempen

Reservaties

renild.vdp@gmail.com
www.eutonie-kempen.com
Telefoon: 014/43.65.11