Overslaan en naar de inhoud gaan
 

Glibber de Slak (poppenspel 2.5-6j)

Waar

De Poppenzaal
Steenweg op Oosthoven 114, 2300 Turnhout

Wanneer

Deze activiteit is afgelopen

Prijs

€ 6.0 Basistarief: 6,00 €; Kinderen: 6,00 €; Volwassenen: 7,00 €; Knipkaart kinderen voor 5 voorstellingen of 5 kinderen: 24,00 €; Knipkaart kinderen voor 5 voorstellingen of 5 kinderen: 28,00 €
3+
Een lief en spannend poppenspel dat goed aansluit bij de leefwereld van kleuters.Gespeeld in een echte poppenkast met grote herkenbare hand-, stok-, en bekpoppen. Met filmpjes, een draaiend decor, en leuke meezingliedjes begeleid op gitaar.Glibber de Slak is de weg kwijt en is in de poppenkast terecht gekomen. Robbie helpt hem om de weg naar huis en naar Mama Mia te vinden.

Gespeeld in een echte poppenkast met grote herkenbare hand-, stok-, en bekpoppen. Met filmpjes, een draaiend decor, en leuke meezingliedjes begeleid op gitaar.

Glibber de Slak is de weg kwijt nadat Mama Mia in de compostbak is gegooid. Sommige mensen houden nu eenmaal niet van slakken. Glibber is in de poppenkast terecht gekomen en hij vindt het daar niet fijn. Het is er veel te licht, te warm en te droog en.... zijn mama, Mama Mia, is weg. Hij komt zijn huis niet uit, hij is bang. Robbie vindt Glibber en ze sluiten vriendschap. Hij zorgt ervoor dat Glibber weer bij Mama Mia terechtkomt. Hij moet daarvoor wel mee op reis naar Couwchoek, het land van de slakken. Daar is het nat, koud, donker en... er zijn veel héél enge beesten, hier vindt Robbie het niet fijn. Uiteindelijk komt alles goed en zijn Glibber en Mama Mia weer samen thuis in Couwchoek.

Thematiek: Bang zijn voor onbekende dingen. Ieder heeft zijn eigen plek, slakken houden van donker, koud en nat. Mensen meer van warm, licht en droog.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Organisatie

Figurentheater Propop