Overslaan en naar de inhoud gaan
 

Dag van de Zorg

Waar

AZ Turnhout
Steenweg op Merksplas 44 en Rubensstraat 166, 2300 Turnhout

Wanneer

Deze activiteit is afgelopen

Prijs

gratis Basistarief: 0,00 €
Tussen 10 en 17 uur zetten we op beide campussen onze deuren open voor het grote publiek. Ook deuren die normaal gesloten blijven voor de patiënt of bezoeker... U krijgt een unieke blik achter de schermen van onder andere het operatiekwartier, het laboratorium, de apotheek, enzovoort. Tijdens een boeiend kijk- en doeparcours ontdek je de werking van meer dan 30 ziekenhuisdiensten. Ook kinderen ...
Tussen 10 en 17 uur zetten we op beide campussen onze deuren open voor het grote publiek. Ook deuren die normaal gesloten blijven voor de patiënt of bezoeker... U krijgt een unieke blik achter de schermen van onder andere het operatiekwartier, het laboratorium, de apotheek, enzovoort. Tijdens een boeiend kijk- en doeparcours ontdek je de werking van meer dan 30 ziekenhuisdiensten.

Ook kinderen amuseren zich op onze opendeurdag. Er zijn fotozoektochten door het ziekenhuis en je komt op het parcours heel wat activiteiten speciaal voor kinderen tegen. Bovendien mogen ze op 17 maart hun pop of knuffel mee naar het ziekenhuis brengen, voor een bezoekje aan de poppendokter.

Meer info en programma: www.azturnhout.be/dagvandezorg

Bron: UiTinVlaanderen.be

Organisatie

AZ Turnhout